top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Blåbärs- och vaniljproteinkakor

Här är den perfekta mellanmålskakan med en fin fördelning av både protein, kolhydrater och fett. Supergoda och tar bara några minuter att slänga ihop, sen sköter ugnen resten :) Även jättegoda som fika till en kopp kaffe! Ingredienser: 3 dl naturella cashewnötter 1 dl havregryn 1 mosad banan 2 dl frysta blåbär 2 tsk vaniljpulver 1 msk smält kokosolja 2 äggvitor Gör såhär: mixa nötterna till ett mjöl och blanda ihop med resten av ingredienserna, avsluta med blåbären och blanda försiktigt så att inte hela smeten blir blå. Klicka sedan ut runda klickar på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 10-15 min (beror lite på ugn, jag hade 15 minuter) på 200 grader. Går bra att förvara i frysen för att sedan plockas fram en stund innan de ska ätas :)

bottom of page