top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Chokladbollsröra med jordnötssås

Om du älskar choklad och kladdiga röror kommer du antagligen att älska den här chokladbollsröran också ;) Funkar jättebra till frukost eller varför inte ett stadigt mellis/fika? Är portionen för stor kan du bara halvera måtten :) Ingredienser: 1,5 dl keso 0,75 dl havregryn 2 msk kakao 1 msk kokosflingor 1 krm vaniljpulver 1 banan 1 dl hallon 1 äggvita 1/2 dl kvarg 1 msk jordnötssmör Gör såhär: mixa ihop keso, havregryn, kokosflingor, vaniljpulver, kakao och banan till en röra och lägg sedan på ett fat. Mosa de tinade (eller värmda) hallonen och fördela över röran. Vispa äggvitan hårt till ett fluff och blanda sedan försiktigt ner kvargen och jordnötssmöret och lägg detta ovanpå resten. Klart!

bottom of page