Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Stekpannebröd

October 1, 2017

 

 

 

Finns det något bättre än att äta nybakat bröd till frukost?
Här är ett snabbt och gott glutenfritt tunnbröd som du inte behöver grädda i ugnen :)

Ingredienser, 4 st kakor:
1 dl havremjöl
1 dl majsmjöl
1 dl rismjöl
1 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
0,5 tsk salt
1 dl havremjölk
1 msk agavesirap
Gör såhär: blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt sedan mjölk och agave. Knåda ihop till en fast deg och dela upp i fyra bollar. Kavla ut till kakor mellan ett ihopvikt bakplåtspapper och stek i ca 2 minuter på varje sida i en torr panna.
Servera med dina favoritpålägg, mina är jordnötssmör eller stekt ägg :) 

 

Share on Facebook
Please reload