Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Kikärtspasta med halloumi

October 9, 2017

 

 

Jättelättlagad (och god) pastarätt som passar lika bra en halvgrå måndag som en festlig lördag :)

Ingredienser:
Kikärtsmakaroner ifrån risenta
Halloumi
Zucchini
Soltorkade tomater
Champinjoner
Paprika
Bladspenat
Passerade tomater
Gör såhär: koka pastan enligt anvisning. Hacka upp önskad mängd halloumi i små kuber och stek, när den fått en fin yta lägger du den åt sidan och steker de hackade grönsakerna. När de är klara lägger du i halloumin igen och häller över passerade tomater tills det blir så såsigt som du vill ha den. Pressa i en färsk vitlök, krydda med salt/peppar/cayennepeppar och släng i lite bladspenat. Servera sedan såsen tillsammans med pastan och en fräsch sallad vid sidan av :) 

 

Share on Facebook
Please reload