top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Kikärtspasta med halloumi

Jättelättlagad (och god) pastarätt som passar lika bra en halvgrå måndag som en festlig lördag :) Ingredienser: Kikärtsmakaroner ifrån risenta Halloumi Zucchini Soltorkade tomater Champinjoner Paprika Bladspenat Passerade tomater Gör såhär: koka pastan enligt anvisning. Hacka upp önskad mängd halloumi i små kuber och stek, när den fått en fin yta lägger du den åt sidan och steker de hackade grönsakerna. När de är klara lägger du i halloumin igen och häller över passerade tomater tills det blir så såsigt som du vill ha den. Pressa i en färsk vitlök, krydda med salt/peppar/cayennepeppar och släng i lite bladspenat. Servera sedan såsen tillsammans med pastan och en fräsch sallad vid sidan av :) 

bottom of page