Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Fisk- och räkgryta med kokos

October 11, 2017

 

 

Visst blir man sugen på varma grytor nu när det börjar bli höst? Denna är gjord på kokosmjölk vilket ger den en naturligt söt och god smak :)
Funkar lika bra som soppa som gryta till exempelvis ris. Laktosfri och superlätt att göra!

Ingredienser:
Torsk, eller annan fisk (fryst/färsk)
Frysta skalade räkor
1 burk kokosmjölk
Blomkål
Morötter
Tomat
Sockerärtor
(Eller de grönsaker du har hemma)
Curry, salt, peppar, chili/cayenne
Gör såhär: hacka upp fisken och lägg i en gryta tillsammans med kokosmjölk och låt koka en stund. Under tiden hackar du upp grönsakerna och slänger i grytan. Krydda med curry, salt, peppar, chili (mortlad kummin och senapsfrön om du vill, men går bra utan också). Precis innan fisken är klar lägger du i räkorna och låter det koka tills allt är genomstekt.
Servera med ris och en sallad :) 

 

Share on Facebook
Please reload