Fisk- och räkgryta med kokos
- Josephine Mahrberg
- 11 okt. 2017
- 1 min läsning

Visst blir man sugen på varma grytor nu när det börjar bli höst? Denna är gjord på kokosmjölk vilket ger den en naturligt söt och god smak :) Funkar lika bra som soppa som gryta till exempelvis ris. Laktosfri och superlätt att göra! Ingredienser: Torsk, eller annan fisk (fryst/färsk) Frysta skalade räkor 1 burk kokosmjölk Blomkål Morötter Tomat Sockerärtor (Eller de grönsaker du har hemma) Curry, salt, peppar, chili/cayenne Gör såhär: hacka upp fisken och lägg i en gryta tillsammans med kokosmjölk och låt koka en stund. Under tiden hackar du upp grönsakerna och slänger i grytan. Krydda med curry, salt, peppar, chili (mortlad kummin och senapsfrön om du vill, men går bra utan också). Precis innan fisken är klar lägger du i räkorna och låter det koka tills allt är genomstekt. Servera med ris och en sallad :)
Kommentare