top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Halloumiburgare med veganska bröd

Är du intresserad av mina tjänster inom kostrådgivning? Klicka här för att läsa mer :)

Inför den kommande helgen är det säkert många av er som vill äta något extra gott, i såna fall tycker jag du ska testa dessa halloumiburgare med veganskt och glutenfritt hamburgerbröd :) Jag brukar göra bröden till frukost vanligtvis, men de passar minst lika bra till detta :) Veganska hamburgerbröd, Ingredienser (4 st) 1 dl rismjöl 1 dl durramjöl 1 msk chiafrön 2 tsk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 msk kokosolja 2 dl havremjölk Gör såhär: blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner smält kokosolja och mjölk. Låt degen svälla i ca 10 minuter och forma fyra frallor med fuktade händer. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter. Låt sedan svalna innan du skär upp dem då de kan vara lite degiga precis när de kommit ut från ugnen. Stek/grilla halloumi (antingen en tjock skiva eller färdigköpt biff), skär upp grönsaker och lägg sedan allt i bröden :)

bottom of page