Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Chiabröd

November 18, 2017

 

 

Det absolut bästa sättet att starta helgen på måste ju ändå vara med nybakat bröd?! :)

Detta chiabröd är glutenfritt, mycket proteinrikt och går väldigt snabbt att slänga ihop, perfekt för den som inte vill stå i köket hela morgonen ;)

Ingredienser:
1/2 dl smält kokosolja
5 ägg
1 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
2 msk chiafrön

Gör såhär: smält kokosoljan och blanda ner äggen. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och häll sedan ner kokosoljan och äggen. Rör runt till en jämn och kladdig deg, lägg i en liten brödform med bakplåtspapper i botten och toppa med pumpakärnor och hampafrön. Grädda i ca 25 min på 200 grader.
Servera nybakt tillsammans med dina favoritpålägg! :)

 

 

Är du intresserad av ett personligt kostupplägg anpassat efter dig och dina mål? Boka mig då som kostrådgivare här :)

 

 

Share on Facebook
Please reload