top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Sötpotatistoast

Tips till kommande helgfrukost!

Byt ut brödet mot sötpotatistoast istället :)

Ett naturligt glutenfritt alternativ till vanligt bröd och en bra kolhydratkälla! Dessutom supergott! (Speciellt för en sötpotatisälskare som mig) ;) Prova du också, det är busenkelt! Gör såhär: Skala och skär potatisen i ca 0,5 cm tjocka skivor på längden och kör in i ugnen på 200 grader i 15-20 min tills de blivit mjuka. Förvara sedan i kylen och ta fram när det är dags för frukost, sen är det bara att stoppa ner i brödrosten och avnjuta med dina favoritpålägg :) Jag rostade mina ett par gånger på medelhög värme tills de fick en fin yta.

(Dra alltid ut kontakten när du plockar upp skivorna ur brödrosten och använd endast träredskap som hjälp).

Mina favoritpålägg är helt klart jordnötssmör/banan, ägg och mosad avokado med lite flingsalt och tomat :)

bottom of page