Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Glutenfria bananmuffins

April 3, 2019

 

Superenkla och goda muffins med smak av hallon och jordnöt, i princip samma innehåll som en bananpannkaka så dessa funkar både till frukost, mellis eller en lätt lunch med exempelvis sockerfri vaniljkvarg som topping ☺️
Gluten/socker- och laktosfria och funkar även utmärkt att förvara i frysen och plocka med sig som mellis till jobbet eller när du är på språng 😊

Ingredienser, ca 7 st:
- 1 mosad banan
- 2 ägg
- 1 dl havregryn (välj glutenfria för helt glutenfri variant)
- 1/2 tsk bakpulver
- 1/2 tsk kanel
- 2 msk hackade saltade jordnötter
- En nypa salt
- Hallon
Gör såhär:
Mosa bananen och blanda ihop tillsammans med allt förutom hallonen.
Häll upp i muffinsformar och peta ner några hallon.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Låt svalna och njut av en hälsosam fika eller frys in och plocka fram när du behöver ett snabbt mellanmål :)

 

 

Share on Facebook
Please reload