top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Veganska frukostfrallor

Glutenfria, veganska och alldeles himmelska frukostfrallor!

Dessa passar även perfekt som ett glutenfritt alternativ till hamburgerbröd. Ingredienser (4 st) 1 dl rismjöl 1 dl durramjöl 1 msk chiafrön 2 tsk fiberhusk 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 msk kokosolja 2 dl havremjölk Gör såhär: blanda alla torra ingredienser i en bunke och rör sedan ner smält kokosolja och mjölk. Låt degen svälla i ca 10 minuter och forma fyra frallor med fuktade händer. Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och grädda i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter. Låt sedan svalna innan du skär upp dem då de kan vara lite degiga precis när de kommit ut från ugnen.

Du kan även toppa med litepumpakärnor uppe på innan du skjutsar in dem i ugnen :)

Väldigt goda med jordnötssmör och stekt ägg på :)

bottom of page