top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Pad thai-inspirerad laxwok

Det här är en av mina absoluta favoriträtter, om du gillar thaimat och lax kommer du garanterat gilla den här också! Ingredienser: Frysta laxfiléer (jag räknade 1/person) Tamari (soja går också bra) 1/2 lime/person Morot Sockerärtor Risnudlar (jag tog ett block/person) Jordnötter Fisksås Cayennepeppar/chiliflakes Gör såhär: börja med att skära upp den frysta laxen (eller om du har tinat den innan), koka nudlarna enligt anvisning, stek laxen och pressa över limen. Hacka upp önskad mängd morot och sockerärtor och släng i pannan en stund innan laxen är genomstekt, släng på lite jordnötter, häll av nudlarna och i med dom i pannan och rör runt allt. Krydda med tamari, lite fisksås (mer av tamari) och cayennepeppar efter smak.

bottom of page