top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Mandelkakor

Här kommer världens godaste recept på nyttiga mandelkakor med endast 4 ingredienser! De innehåller en härlig blandning av fett, protein, kolhydrater, inget socker och funkar lika bra som mellanmål, fika eller innan träning. Som om inte det vore nog är de väldigt enkla att göra också :) Visst låter det som den perfekta kakan? Ingredienser: 5 dl rostade och saltade mandlar (finns i naturgodishyllan) 12 färska dadlar 2 nypor vaniljpulver Hallon Gör såhär: mixa mandlarna till ett mjöl. Mixa sedan dadlarna med ett par matskedar vatten och vaniljpulver till en smet. Rör ihop allt till en kladdig deg, rulla till bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ner bollarna med en gaffel, lägg på hallon och grädda i ugnen på 200 grader i ca 20 min. Lägg direkt på galler för att svalna och förvara sedan i frysen. Sedan är det bara att plocka fram dem ca 5 minuter innan de ska serveras så hinner de tina lite.

bottom of page