top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Glutenfria tunna pannkakor

  • Skribentens bild: Josephine Mahrberg
    Josephine Mahrberg
  • 8 okt. 2017
  • 1 min läsning

Glutenfria och proteinrika pannkakor!

Även om du inte gör dem just idag kanske du kan spara och göra någon kväll i veckan istället? :) Ingredienser, 1 person: 2 ägg 1 dl kokosmjölk 1 dl vatten 1 msk fiberhusk 1 skopa proteinpulver (ca 1/2 dl), går bra med valfritt En nypa salt Gör såhär: vispa ihop ingredienserna och stek i kokosolja på medelhög värme. Servera gärna med varma bär/frukt/jordnötssmör eller något annat gott du gillar :)

Vill du ha personlig coachning och hjälp med att äta hälsosammare kan du boka mig som kostrådgivare här :)

 
 
 

Kommentarer


bottom of page