top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Granola med kokos och banan

Detta recept är faktiskt mycket enklare än vad det kanske ser ut, jag lovar! Ni vet säkert vid det här laget att jag föredrar mat som går snabbt och enkelt. Så prova vetja! Riktigt god och du slipper alla tillsatser som de färdigköpta innehåller. Vill också bara säga att om du inte har någon av fröerna/nötterna nedan så ta något annat bara eller mer av en annan ingrediens. Fördelen med granola är att man kan slänga i lite vad som helst, så låt inte det stoppa dig :) Ingredienser: 2 bananer 2 äggvitor 2 msk smält kokosolja 2 dl havregryn 2 dl havrekärnor 1 dl pumpakärnor 1 dl solroskärnor 1 dl mandlar 1 dl kokosflingor 1/2 dl skalade hampafrön 1/2 dl chiafrön 1 tsk vaniljpulver En nypa salt Gör såhär: mixa banan och äggvita och rör sedan ner resten av ingredienserna. Bred ut allt på en plåt med bakplåtspapper och kör in i ugnen i 30-35 min (den ska ha fått lite färg) på 175 grader. Ta ut plåten och rör runt ungefär var femte minut så att det inte blir en enda stor kaka. Låt svalna och förvara sedan i en burk.

bottom of page