top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Falafelsallad med guacamole

Dessa biffar är en stor favorit hos mig då de är lätta att göra och dessutom väldigt goda! Ett perfekt alternativ om man vill prova lite mer vegetariskt! Ingredienser: 1 paket färdigkokta kikärtor (380 g) 1 ägg 1 tsk spiskummin 1 vitlöksklyfta 1 msk valfritt mjöl (jag hade rismjöl/fiberhusk) 1/2 kruka hackad persilja Cayennepeppar/chilipulver Salt Gör såhär: mixa ihop allting och forma sedan små biffar (det kan vara lite kladdigt, fukta händerna lite så går det lättare) och stek i olivolja på medelhög värme. GUACAMOLE: Mosa en avokado med lite pressad citron, salt och cayennepeppar. Servera sedan allt tillsammans med bladspenat, tomat, gurka, soltorkade tomater, fetaost och några peperoni :)

bottom of page