top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Pepparkaksbollar

  • Skribentens bild: Josephine Mahrberg
    Josephine Mahrberg
  • 6 jan. 2018
  • 1 min läsning

Dessa pepparkaksbollar bakade jag i julas både till advent och julafton. Mycket uppskattade, enkla och dessutom sockerfria :) De är såklart minst lika goda att äta nu efter jul :) PEPPARKAKSBOLLAR, ca 15 st: 2,5 dl valnötter 13 urkärnande färska dadlar 2 tsk kokosolja 2 tsk pepparkakskryddor 1 msk vatten Mixa ihop allt, låt stå i kylen en stund så smeten hårdnar. Rulla sedan i hackade cashewnötter nötter (eller andra valfria) och ställ gärna in i kylen en stund till innan servering. Servera med en kopp kaffe och njut av en hälsosammare fika tillsammans med dina nära och kära :)

Comments


bottom of page