top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Tandoori-kyckling

Vet du inte vad du ska äta till middag ikväll? Testa då denna sjukt goda tandoori-kyckling! :) Som vanligt enkel att göra och du behöver inte stå i köket hela kvällen :) Vill du ha den vegetarisk kan du givetvis byta ut kycklingen mot soja/oumph/quornbitar :) Stek upp kyckling och broccoli, när den börjar bli klar är det bara att hälla på kokosmjölk tills den blir så såsig som du vill ha den och krydda med tandoori-krydda (jag använde Santa Maria). Klart! Under tiden du steker kan du slänga in valfria rotfrukter i ugnen så de är klara lagom tills grytan är färdig :) På bilden har jag rödbetor men det är minst lika gott med sötpotatis, palsternacka, morot, vanlig potatis etc. :)

Servera med en fräsch sallad!

bottom of page