Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Glutenfria bananmuffins


Superenkla och goda muffins med smak av hallon och jordnöt, i princip samma innehåll som en bananpannkaka så dessa funkar både till frukost, mellis eller en lätt lunch med exempelvis sockerfri vaniljkvarg som topping ☺️ Gluten/socker- och laktosfria och funkar även utmärkt att förvara i frysen och plocka med sig som mellis till jobbet eller när du är på språng 😊 • Ingredienser, ca 7 st: - 1 mosad banan - 2 ägg - 1 dl havregryn (välj glutenfria för helt glutenfri variant) - 1/2 tsk bakpulver - 1/2 tsk kanel - 2 msk hackade saltade jordnötter - En nypa salt - Hallon Gör såhär: Mosa bananen och blanda ihop tillsammans med allt förutom hallonen. Häll upp i muffinsformar och peta ner några hallon. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 15 min. Låt svalna och njut av en hälsosam fika eller frys in och plocka fram när du behöver ett snabbt mellanmål :)