top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Kladdiga chokladmuffins

kladdkakemuffins

Fira chokladmuffinsens dag med dessa kladdkakemuffins! De är fria från både socker och gluten och definitivt något alla kommer att tycka om! :) Ingredienser: 12 färska urkärnade dadlar 3 ägg 1 dl mandelmjöl 3 msk kakao 2 msk smält kokosolja 1 tsk vaniljpulver 1 tsk bakpulver Gör såhär: mixa dadlarna med äggen (jag använde stavmixer), tillsätt sedan resten av ingredienserna och mixa till en slät smet. Häll upp i muffinsformar, (jag fick ihop 8 st) och grädda i ugnen på 150 grader i 15 min.

Vill du ha hjälp med att hålla en hälsosam vikt och samtidigt kunna njuta av god fika? Då kan du boka mig som kostrådgivare här :) Där får du ett personligt kostupplägg för att nå bästa resultat!

bottom of page