top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Chiabröd

Det absolut bästa sättet att starta helgen på måste ju ändå vara med nybakat bröd?! :) Detta chiabröd är glutenfritt, mycket proteinrikt och går väldigt snabbt att slänga ihop, perfekt för den som inte vill stå i köket hela morgonen ;) Ingredienser: 1/2 dl smält kokosolja 5 ägg 1 dl kokosmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 msk chiafrön Gör såhär: smält kokosoljan och blanda ner äggen. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke och häll sedan ner kokosoljan och äggen. Rör runt till en jämn och kladdig deg, lägg i en liten brödform med bakplåtspapper i botten och toppa med pumpakärnor och hampafrön. Grädda i ca 25 min på 200 grader. Servera nybakt tillsammans med dina favoritpålägg! :)

Är du intresserad av ett personligt kostupplägg anpassat efter dig och dina mål? Boka mig då som kostrådgivare här :)

bottom of page