top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Nyttiga syltkakor

Missa inte mina tjänster inom kostrådgivning! Klicka här för att läsa mer :)

syltkakor

Dags för fredagsfika igen! Dessa funkar lika bra som mellanmål som till fika precis som alla mina andra kakor också gör eftersom de ger dig både protein, kolhydrater och bra fetter :) Sjukt goda kakor du inte vill missa! Ingredienser, ca 7 st: 1 dl cashewnötter 1 dl mandelmjöl 6 färska urkärnade dadlar 2 msk riven kokos 2 msk vatten En nypa vaniljpulver En nypa flingsalt Hallon Agavesirap Gör såhär: Börja med att mixa cashewnötterna och mixa sedan ihop tillsammans med allt de andra förutom hallonen och sirapen. Forma bollar och lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta ut dem lite. Använder du frysta hallon kan du värma dem i en kastrull tillsammans med lite agavesirap och mosa, annars går det bra att mixa. Gör en liten grop i varje kaka och fyll den med sylt. Grädda i ugnen i ca 15 min på 175 grader. Låt kakorna svalna och stelna lite innan du serverar dem :)

Just nu har Bodystore 20% på allt med koden AFF20 (t.o.m 15/4).

Klicka på länkarna för att komma till produkterna :)

Trevlig helg!

bottom of page