top of page

Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Sockerfria nutellabollar

Missa inte mina tjänster inom kostrådgivning! Klicka här för att läsa mer :)

chokladbollar med nutella

Drömmen vore väl ändå att kunna äta chokladbollar som smakar nutella med gott samvete? ;) Inför helgens fikor och kanske vår-picknickar borde du definitivt prova dessa! Socker/laktos - och glutenfria + att de ger dig både protein, kolhydrater och nyttigt fett :) Den fina rosa färgen har jag fått genom att lägga kokosflingorna i några droppar vatten ifrån kokta rödbetor :) Ingredienser, ca 17 st: 12 st färska urkärnande dadlar 2 dl hasselnötter 2 msk kakao 1,5 msk kokosolja 1 msk vatten En nypa havssalt Gör såhär: Mixa ihop allt och rulla i kokos, ställ in i kylen och låt dem hårdna lite innan du serverar dem :)

bottom of page