Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Bananmuffins med choklad

Supergoda och mumsiga bananmuffins med choklad som funkar lika bra som fika som till mellis! Socker/gluten och laktosfria, och dessutom veganska! :) Ingredienser, ca 6 st: 2,5 dl havregryn 1 mosad banan 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk bikarbonat 0,75 tsk vaniljpulver 2,5 msk kakao 0,25 dl smält kokosolja 0,25 dl agavesirap 1 dl havremjölk Valnötter En nypa salt

Gör såhär:

Mixa havregrynen till ett mjöl. Tillsätt sedan resterande ingredienser och rör om tills det är en jämn smet. Häll upp i muffinsformar och tryck i en valnöt i varje muffins. Grädda i ugnen i 25 min på 175 grader. Servera gärna med färska jordgubbar :)

Är du nyfiken på mina tjänster inom kostrådgivning kan du klicka här för att läsa mer :)