Inlägget innehåller reklamlänkar för Bodystore

Bananmuffins med choklad

September 21, 2017

 

 

Supergoda och mumsiga bananmuffins med choklad som funkar lika bra som fika som till mellis!
Socker/gluten och laktosfria, och dessutom veganska! :)

Ingredienser, ca 6 st:
2,5 dl havregryn
1 mosad banan
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
0,75 tsk vaniljpulver
2,5 msk kakao
0,25 dl smält kokosolja
0,25 dl agavesirap
1 dl havremjölk
Valnötter
En nypa salt


Gör såhär:

 

Mixa havregrynen till ett mjöl. Tillsätt sedan resterande ingredienser och rör om tills det är en jämn smet. Häll upp i muffinsformar och tryck i en valnöt i varje muffins. Grädda i ugnen i 25 min på 175 grader. Servera gärna med färska jordgubbar :) 

 

 

Är du nyfiken på mina tjänster inom kostrådgivning kan du klicka här för att läsa mer :)

 

 

Share on Facebook
Please reload